Add new comment

Bisan Amer
Thu, 11/10/2022 - 17:50

Permalink

Het is geen moslims tegen joden conflict, want er zijn veel christelijke en joodse Palestijnen en Arabieren die opkomen voor de Palestijnen en die de bezetting tegengaan. Dat Palestijnen probeerden terug te vechten is niet abnormaal, want je gaat niet staan klappen voor de mensen die je land komen bezetten. Het is trouwens erg raar om te zeggen dat israeliërs recht hebben op een land die ze 2000 jaar geleden bewoonden.
Palestijnen worden kwalijk genomen omdat ze het "land" Israël niet erkennen. Als mensen afkomstig uit allerlei landen een land bezetten is het erg logisch dat de bevolking het niet als een staat erkent.
Mensen werden en worden nog steeds uit hun huizen gezet. Het is erg abnormaal om een land te bezetten en dan te verwachten dat de mensen je heel erg dankbaar zijn nadat je hun een klein stukje van hun land geeft. Alle gevluchte Palestijnen leven in Arabische landen zonder nationaliteit. Mensen in Sheikh Jarrah en in Gaza zijn altijd bang uit hun huis te worden gezet. Joden werden een periode erg slecht behandeld in Europa, maar daar hebben de Palestijnen niks mee te maken. Massa moorden plegen en mensen ontheemden is dan niet opeens normaal, omdat ze het zelf ook hebben meegemaakt. Een "land" dat gebaseerd is op een geloof kan nooit een rechtvaardig of eerlijk land zijn. Het is ook geen anti discriminatie land. Moslims hebben joden niks aangedaan. Er gaan verhalen rond over dat Palestijnen uit hun zelf naar andere landen gingen, maar dat klopt niet. Niemand verlaat zomaar zijn land en huis om ergens in Syrië voor jaren in tenten te wonen. Palestijnen worden in hun eigen land als terroristen behandeld, omdat ze de bezetters niet als bevolking erkennen. Israeliërs discrimeneren de Palestijnen en ontheemden de bevolking, terwijl niemand ze iets heeft aangedaan.
Alle pro-Israël komen aan met lappe tekst met gegevens waarvan je niet weet waar het vandaan komt, maar ik heb bewijs. Ik mag geen linkjes toevoegen aan een reactie, maar als u interesse hebt, kunt u de pagina Free Palestina Nederland bekijken. Daar ziet u beelden van mishandelde kinderen en u kunt het hele verhaal van de christelijke journalist die door Israël is vermoord horen.

Als u wada3 wada3 opzoekt kunt u een liedje horen die een Israëlische politici heeft laten maken om stemmen te winnen. Het liedje is in het arabisch gezongen en de melodie is gestolen van het arabische lied wasa3 wasa3 van de zanger Ahmad Saad.
Enkele vertaalde zinnen uit het gestolen discrimenerend lied:
Dit land is van ons. En het wordt niet door twee gedeeld.
God heeft ons het land beloofd en jullie hebben Jordanië.
Op de plaats van de Aqsa (een van de oudste moskeeën ter wereld gebouwd in Jeruzalem) gaan we twee gebouwen bouwen.
Om dat te kunnen doen, moeten jullie onverschillig blijven.

Als u de beelden en video's niet bekijkt, bent u iemand die niet wil geloven dat Palestijnen erg slecht worden behandeld. En dan bent u niet eerlijk naar allebei de kanten aan het kijken.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.